Ахмед Доган: Българският етнически модел тепърва ще бъде оценяван от Европа и света

"Българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света. Основното ми послание към всички вас - пазете и възпроизвеждайте този политически капитал. Бъдете сигурни, че свободата ще ви се отплати." Това пишеше в приветствие на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към конференцията на партията, изчетено от евродепутатката Филиз Хюсменова.

Самият Доган предпочете да остане в ложата на зала 3 на НДК, където претърпя покушение на трибуната по време на предишната конферениция преди три години.  Въпреки това лидерът получи бурни аплодисменти.

Ето какво още пожела почетният лидер на делегатите на конференцията на ДПС:

"Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта. Пожелавам ви да бъдете достатъчно търпеливи, но не дотам, че да бъдете принудени да жертвате свободата си. И най-вече ви пожелавам попътен вятър и разумна борбеност, защото в живота и политиката нищо не се поднася даром. Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата. Останалото ще ви подскаже логиката на живота.

Обичам ви, винаги ваш: Ахмед Доган".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика