Мъжка любов подбива цените в нета

Повечето мъже, които предлагат платена любов, крият умело лицата си.

В България все още няма закон за търговията с плът и жиголата не могат да бъдат подведени под наказателна отговорност

Предлагат и масажи с щастлив край

Мъжката любов набира скорост в нета, а пасивни младежи са готови да се отдадат на ласки дори за 20 лева, видя “Труд”. Повече от тях подбиват цените на жиголата, които отдават телата си в клубовете.

“Аз съм на 33 год. /168 см./ 60 кг., от София, пасивен, без задръжки. Мога да бъда вашата сексуална играчка. Аз съм пасивен роб, с малко, стегнато и послушно дупе. Имам дълбока и гореща уста! Може да правите с мен всичко, което ще задоволи вашите сексуални желания и фантазии. Ако сте група приятели, събрали се на купон, няма проблем да дойда при вас и групово да се забавлявате с мен. Ако искате просто секс с някой, който няма да ви се лигави - аз съм точно за Вас. БЕЗ ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ! Нека има купон и да се лее сперма на воля. Изпълнявам и перверзни желания. Нямам никакви ограничения.” Това е една от офертите, които изкачат от сайтовете за безплатни обяви.

Стотици младежи предлагат любов, като цените за час варират от 20 до 150 лева. Те предлагат различни креватни изпълнения от фелацио, анален секс до бой и връзване, облизване на крака и всякакви други фетиши. Някои от гей любовниците са скромни и предлагат само устни или ръчни масажи с щастлив край.

Не са малко и обявите с ученици, които продават дискретни интимни удоволствия.

В Наказателния кодекс все още няма текст, който да провъзгласява проституцията за престъпление. В същото време няма и закон, който да регламентира търговията с плът. Това е и причината полицаите да гонят мъжете и жените, които предлагат любов само за доходи от извънтрудова дейност.

Повечето пъти те се разминават с глоби или с предупреждение, разказват запознати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини