Заловиха служителка на МВР, превозвала наркотици към Лом

Служители на полицията в Лом спипаха млада жена, пренасяла в колата си наркотици към крайдунавския град. Куриерката на дрога се оказала служителка в администрацията на Районното управление на МВР. В дома на жената са открити още упойващи вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Акцията на пазителите на реда започнала към 16 часа в неделя, когато бил получен сигнал, че пратка с дрога пътува към Дунав.

Две патрулки с група униформени и криминалисти спрели на пътя Монтана – Лом край разклона за село Комощица лек автомобил „Ауди А 3”, управляван от 29 годишната Кристина К., която работи в
деловодството на крайдунавското полицейско управление.

При претърсването в джоб на дамско яке в багажника на колата е намерен плик
с 4,23 грама суха маса канабис. Малко по-късно при обиск в апартамента на МВР служителката в Лом, където тя живее на семейни начала с Деян П. /27 г./ , са открити плик с 3,48 гр канабис, електронна везна и три буркана със следи от наркоконоп в тях.

Младата жена от няколко години работи в полицията в Лом и доскоро е била по майчинство, разказаха нейни познати. Кристина К. и Деян П. са били отведени в полицията, където са дали показания. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право