Най-богатите YouТube звезди, които правят милиони

PewDiePie - 12 млн. долара

Трудно е да се повярва, че платформата за видео споделяне Youtube е пусната преди повече от 10 години, а сега е част от ежедневието на милиони хора. Човек може да намери както видеа от новинарски емисии, така и образователни програми.
Феноменът в интернет пространството е място, където талантливите личности могат да блеснат и то... без или с минимални средства. Новите знаменитости през 21 век са именно те – с милиони последователи и десетки пъти повече гледания на клиповете им. Получават процент от рекламата, в зависимост колко хора са гледали творенията им в нета, а те са милиони.

Ще ви представим 11 youtube-ъри, които освен собствени канали имат огромен брой фенове и дори предлагат стоки със своя лик, докарвайки си седемцифрени суми и превръщайки се в модел за подражание на младото поколение.
На 11-то място е сладката готвачка Розана Пансино. Сладка не само заради външния си вид, но и заради това, че приготвя всякакви видове сладкиши, курабийки и торти.

Тя успява дори да съчетае кулинарните си творения с нашумелите филми и сериали като Breaking Bad и Star Wars. Не е изненадващо, че е идол за тийнейджърите и има 6 000 000 абонирани за своя канал. Богатството й възлиза на около 2,5 милиона долара. Момичето е истинска сензация и дори гостува в други популярни шоута в Youtube.

Интернет сензациите

Роман Атууд – $2,5 млн.

Той е един от най-известните tuber-и, които правят „мръсни номера“ пред скрита камера на неподозиращи минувачи. Сред едно от най-известните му е да напълни цялата къща на обикновен човек с пластмасови топки. Други са наистина извратени – кара жена си да си мисли, че синът им е загинал в катастрофа с АТВ...цели три дни.

Херман Хармендия - $3 млн.

Ако не сте чували за този чилийски музикант, то най-вероятно причината е, че пее само на испански. Талантливият младеж има цели 27 милиона фенове в Youtube. Стилът му на бързо говорене напомня този на шведският влогър Pewdiepie.

Мишел Фан - $3 млн.

Талантливото момиче е намерило своята ниша, а именно „как да се гримират жените“. Благодарение на огромната си популярност и брой фенове, тя е наета от козметичния гигант Lancôme, предоставяйки й собствена линия от продукти.

Рет и Линк – $4,5 млн.

Приятели от първи клас, двамата стават известни в интернет още с песента „My OCD”. Те правят забавни песнички за реклами на гиганстски корпорации като McDonald's, Taco Bell и SleepBetter.org. Все пак голямата им популярност идва от вседневното им токшоу „Good Mythical Morning”, което има аудитория от 10 милиона души.

CaptainSparklez: $4,8 млн.

Истинското му име е Джордън Мерън и е „крал на как се играе Minecraft”. Популярната игра му е изградила репутацията на интернет сензация. Той е съавтор на три книги за Minecraft, а видеата му имат огромен брой посещения, всъщност умопомрачителните 1,9 милиарда. Благодарение на успеха си, сега той притежава къща за 4,5 милиона долара в Холивуд Хилс.

Топ 4 на богатите влогъри

Markiplier – oколо $8 милиона

Този youtube-ър е част от студиа Maker, които наскоро бяха купени от Disney Interаctive. Хакери удариха банковата му сметка. Според извадката той е внесъл в нея над 665 000 долара само за ноември 2015 година. Той често е канен и в известни ТВ шоута сред които Jimmy Kimmel Live.

The Fine Bros – $8,5 милиона

Те наскоро бяха въвлечени в скандал с опита си да регистрират своята марка, но все пак каналът им има близо 6 милиона абоната. Fine Bros стават известни с необичайните си анкети в които задават непопулярни въпроси на случайни хора и след това избират най-оригиналните такива. В последното си видео показват снимка на кандидат-президента Тръмп на деца, които са меко казано шокирани.

Smosh – $8,5 милиона

Комедийното дуо Smosh – Иън Хекокс и Антъни Падийа е интернет сензация още преди ерата на Youtube. Те започват да качват flash анимационни филмчета в сайта Newgrounds.com, преди да станат един от първите, използващи сегашната най-голяма видео платформа. Каналът им е чупил рекорда за най-много абонати три пъти.

PewDiePie - $12 милиона

Шведският комедиант Феликс Киелберг е определено най-разпознаваемият влогър и вече има статут на истинска звезда. Той е създател на феномена „let's play” - играе най-новите компютърни игри, придружени с оригиналния му и понякога истеричен коментар. Участва дори в своя собствена серия на култовия South Park.

Снимки: Therichest.com

Музикална звезда

Линдзи Стърлинг - 6 милиона долара

Виртуозната цигуларка Линдзи Стърлинг е най-неочакваната звезда в Youtube. Тя успява със своите невероятни изпълнения да популяризира в интернет един донякъде позабравен от широката публика инструмент. Интересната хореография и декори в клиповете й допринасят за статута й на звезда. Видеото към песента й Crystallize е гледано цели 146 милиона пъти. Феновете й очакват новото й парче в края на месеца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл