22-годишен рецидивист получи осма присъда за опит да изнасили пенсионерка

22-годишен рецидивист със седем досегашни присъди отново влиза в затвора за 8 години и половина заради опит да изнасили пенсионерка, постанови Районният съд в Генерал Тошево.

Емил Радославов престъпил закона на 4 септември 2015 г. в с. Бежаново. Цял ден бъдещият баща пил, а привечер отишъл в дома на самотната 84-годишна съседка на майка си. Обявил й, че е лекар и ще я преглежда. Натиснал я на леглото и започнал да се гаври с нея. За късмет на жертвата на входната врата потропал брат й. Емил набързо се облякъл и пътьом обяснил на гостенина, че се е отбил да купи ракия. Жената обаче разказала на брат си какво е преживяла, а той сезирал полицията.

Емил бил арестуван и пратен във варненския затвор с постоянна мярка "задържане под стража". Експертиза установила, че имал имплант в половия си член, с който наранил жертвата си, макар че не успял да я изнасили.

Емил така и не си призна вината, съобщиха от пресцентъра на апелативната прокуратура във Варна. Той може да обжалва присъдата пред Добричкия окръжен съд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони