В „Реал“ се обясняват в любов преди сблъсъка със „Сити“

Атмосферата в „Реал“ (Мадрид) e повече от отлична преди първия полуфинал в Шампионската лига с „Манчестър Сити“. Нещо повече - на „Сантяго Бернабеу“ две от най-големите звезди - Гарет Бейл и Кристиано Роналдо, се обясниха в любов.

"С Кристиано се разбираме много добре, никога не сме имали проблеми - разкри Бейл. - Дори веднъж не сме се карали. Когато дойдох в Мадрид, той ми помогна много, защото говори английски език. Освен това между нас има връзка заради факта, че и двамата сме били във Висшата лига."

В същото време португалецът попадна в групата за гостуването на „Итихад“ и дори се очаква да бъде сред стартовите 11. Роналдо пропусна последния двубой с „Райо Валекано“ в Примера дивисион поради болки в бедрото. Другият основен играч в състава на Зинедин Зидан - голмайсторът Карим Бензема, също се качи на самолета за Манчестър. Френският нападател бе заменен принудително през уикенда и в последния момент ще стане ясно дали ще бъде на разположение на Зизу.

Домакините също имат проблеми в състава преди историческия си двубой. Тимът на Мануел Пелегрини ще изиграе своя първи мач от полуфиналната фаза на турнира, но за него „висят“ с травми Венсан Компани и Яя Туре. Белгиецът пропусна двубоя със „Стоук“ в събота, за да бъде съхранен за днешния мач. Това даде резултат и той се включи на пълни обороти в тренировката в понеделник. Не така стоят нещата при Туре, който пострада срещу „грънчарите“ и това му попречи да тренира с тима.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят