Капитанът на младежките национали до 21 г. свалил 5 кг след вирусно заболяване

Милен Гамаков, Факсимиле: Facebook

Капитанът на младежкия ни национален футболен тим до 21 години Милен Гамаков е свалил 5 кг. от теглото си след прекарана тежка стомашно-чревна вирусна инфекция, заради която халфът на "Ботев" пропусна всички тренировки миналата седмица в Коматево и 102-рото пловдивско дерби с "Локомотив".

Гамаков изгледа двубоя от официалната ложа, която напусна секунди преди последния сигнал на рефера Никола Попов, видимо притеснен от състоянието на своя съотборник Даниел Златков.

БГ Роналдо пострада лошо при един въздушен сблъсък в 90-ата минута, като дори имаше съмнение за спукана кост на лявото му рамо, но ядрено-магнитният резонанс показа, че централният защитник се е разминал само с тежка травма и дори може да е на линия още за петъчното домакинство срещу "Пирин" (Бл).

За него на линия ще са и звездата Тодор Неделев, който пропусна възстановителната тренировка в понеделник заради куп болежки след дербито, и халфът Божидар Васев, подновил занимания след 2 седмици извън строя след проблеми с кокоши трън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт