Бойко Борисов: Призовавам злосторниците към смирение

Премиерът Бойко Борисов призова по време на откриването на обновената Централна гара в София да не се обръща внимание на злосторниците, които критикуват промените, които, по думите му, българите са мечтали да видят, предаде "Фокус".

„Без Господа нищо не може да се направи. Това да е факт е благодарение на Него и нашите усилия”, заяви Борисов.

„В дните на смирение само мога да поздравя екипите, които работиха тук, благодаря на синдикатите, радвам се за децата и всички, които искат да спортуват в сферата на железниците в прекрасна зала. Радвам се, че мога да пожелая на всички пътници да се чувстват уютно и комфортно”, каза още премиерът.

"Виждате - на 2-3 дни даваме на българите, това което са мечтали да видят. Хубаво е да има една снимка как изглеждаше гарата преди и как изглежда в момента. Как изглеждаше Лъвов мост - как изглежда в момента. Как беше бул. "Мария Луиза" - как е в момента. За метрото, да не говорим и нататък до "Надежда"”, каза още Борисов.

Премиерът се обърна към кмета на София Йорданка Фандъкова, като ѝ каза да не обръща внимание на злосторниците, защото мъката им е голяма и е хубаво и те да се смирят.

"Казах ѝ: "Представи си, Данче, ако сме на тяхно място. 20 години - нищо не сложил. Тухла върху тухла, само разбивано и изведнъж гледат - едно върху друго толкова хубави неща. То е голяма мъка", каза премиерът, "Много им е тежко. Затова ги оставете, не им обръщайте внимание, смирете се".

„Оставете хората да позлват това, което сме направили", призова министър-председателят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика