Предотвратиха контрабанда на близо 200 килограма наркотици на ГКПП “Капитан Андреево”

Сапьори обезвредиха бомбата в Дрезден от Втората световна война

Търговските преговори между Китай и САЩ ще бъдат възобновени на 2 юни в Пекин

Какво е наказанието за лошите баби?

Екатерина Захариева: Визитата на Борисов в Москва е координирана

Еврогрупата не взе решение по последния транш от помощта за Гърция

Историкът Спас Ташев: Името „Илинденска Македония” не решава проблемите в региона

Откриха втората черна кутия на катастрофиралия в Куба пътнически самолет

Пътен полицай взима пари от столичен шофьор, инструктира как да му даде рушвета

Поп-фолк певицата Емилия в болница след катастрофа 19-годишно момче, което е шофирало, е с опасност за живота

Временни ограничения на движението в София

Ирландия гласува на референдум за абортите

Градушки в няколко населени места в страната

От днес влиза в сила новият Европейски регламент за защита на личните данни

Седем души загинаха при атака в Бенгази

Дъщерята на Трифон Иванов: Нямам ключ за апартамента му

Тринов Иванов и дъщеря му Галина Иванова, Факсимиле: Фейсбук

Галина Иванова – дъщерята на футболната легенда Трифон Иванов, сподели във Фейсбук профила си, че няма достъп до имуществото на баща си. Тя обвинява “онези”, без да споменава имена, но се подразбира, че става въпрос за приятелката на Иванов и майка й.

“Аз към днешна дата не разполагам нито със ключ за апартамента му, нито знам броя на дрехите му, не съм говорила с него какво “има” и къде го съхранява !!! Имам ограничен достъп до всичко което не може да бъде изискано от институциите! Получих и предупреждение от адвоката, който представлява “съжителстващото лице с баща ми” относно нещата които ви споделям!.

Всички онези, които са “разпечатали” съдържанието на моя профил и възнамеряват по съдебен път да ме обвинят в каквото и да е “уронване” на “престиж или име”…онези, на които за втори път им попречи шишето на малкия ми син на гроба на дядо му и счетоха за необходимо да премахнат отново само него …онези, които след смъртта му бързаха да прехвърлят и запазят емблематичния телефонен номер на баща ми само за тях…Онези, които веднага след това започнаха да звънят от него и да разказват какви златотърсачки сме докато ние още плачехме… Онези, които отказват да ме допуснат в апртамента на тати.

За вас говорят делата ви. Собствените ви дела, които никога няма да успеете да покриете нито в “имотите си”, нито в сейфовете на баща ми, нито във още по пазените си “складове”.”

Преди месец в своята фейсбук страница Галина съобщи, че апартаментът на баща ѝ е пуснат за продажба. Тя заяви, че по документи жилището вече не е на починалия на 13 февруари легендарен футболист, а принадлежи на майката на приятелката му. В друг пост Галина показва снимка на джипа на баща й, който все още е в движение след смъртта му, поред нея, управляван от приятелката му.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.