Бърз съд за агресор на пътя

Магистрати от Габрово съдят по бързото производство агресор на пътя, който засякъл кола, счупил и огледалото и псувал шофьора. Габровската Районна прокуратура е внесла в съда обвинителен акт срещу 28-годишен мъж за извършено хулиганство.

Тодор Г.ще отговаря за това, че в 8,15 часа на 15 април, на ул. "Скобелевска" в Габрово възпрепятствал движението на лек автомобил "Митсубиши", спирайки своя микробус "Мерцедес" пред него. С него той преградил напречно пътното платно, вилнял като яростно трошил колата и обиждал водача Христо П. Разлютеният мъж крещял: "Излез бе, педал! Жив или умрял ще те извадя от колата!Слизай от колата, бе!" и напсувал шофьора, който се бил заключил отвътре в мицубишито.

Вследствие на действията на обвивяемият на пътното платно се образувала колона от автомобили, чиито водачи започнали да надуват клаксоните . Едва тогава обвиняемият преместил микробуса си, за да пропусне колоната от автомобили, но по начин, който не позволявал на управлявания от Христо автомобил да продължи движението си. Малко по-късно на място пристигнали и полицаи.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районен съд Габрово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право