Водата в село Казанка все още е негодна за пиене

40 ухапани от кърлежи във Варна

Турския правосъден министър: Гърция се е превърнала в сборище за престъпници

Ученици и общинари залесяват Монтана

Христо Радевски от Казанлък за програмата на д-р Емилова: Само за година стопих 49 кг Мъжът се е излекувал от подагра

Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25%

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов: Няма прекомерност в процесуалните действия при задържането на Десислава Иванчева

За Гергьовден пускат движението в дясното платно на източната дъга на Софийския околовръстен път от Казичене до АМ “Тракия” Министър Нанков направи оглед и на рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан – Лом

Проф. Валери Стефанов: Най-големият враг на масонството са тоталитарните общества В Стара Загора се проведе публична дискусия за свободното зидарство

В Саудитска Арабия затвориха женски фитнес заради “неприличен” видеоклип

Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Кметът на Търново удостоен с наградата на Министерство на културата „Златен век“ Министър Боил Банов: Велико Търново е град на мислещите и творящите

Арестуваха трима тийнейджъри, ограбили и пребили младеж в Пазарджик

Изтича срокът за данъчната томбола в Търговище

3 май е последният ден, в който данъкоплатците в Търговище могат да се включат в томболата за предметни награди, съобщиха от общината. Тогава изтича срокът за плащане с отстъпка от 5% на местните данъци върху недвижимите имоти и превозните средства, както и такса смет за 2016г.

Предплатилите целия дължим годишен размер могат да участват в разпределянето на 40 предметни награди. Това са микровълнови, прахосмукачки, пекарни и други.

Най-съвестните данъкоплатци, които ще бъдат възнаградени, ще бъдат определени чрез жребий, който се тегли в присъствието на нотариус.

Останалите граждани, които плащат поетапно задълженията си, могат да направят вноска до края на юни и окончателно издължаване до края на октомври, припомниха от администрацията.

Задълженията могат да се платят в брой или чрез ПОС терминални устройства на касите в отдел „Местни данъци и такси” в Центъра за административно обслужване на общината. Това може да стане също безкасово по банковите сметки на общината, чрез Изипей /Easypay/ и в пощенските станции.

Информация за дължимите данъци се дава на място в отдела, по телефоните и на интернет страницата на община Търговище, чрез издаден код за проверка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.