Топ 6 на най-сексапилните актьори от „Игра на тронове”

2. Ричард Мадън (Роб Старк)

Вчера ви предложихме класацията на „Труд” на шестте най-сексапилни актриси от култовия сериал „Игра на тронове”. Днес на вашето внимание представяме: топ шест на най-красивите, най-секси и най-желаните мъже от сериала:

6. Николай Костър-Уалдау (Джейми Ланистър)

Николай Костър-Уалдау е роден на 27 юли 1970г. в Дания. Женен е от 1998г. насам и има две деца. В „Игра на тронове” изпълнява ролята на влюбения в сестра си Джейми Ланистър.

5. Джейсън Момоа (Хал Дрого)

Джоузеф Джейсън Намакаеха Момоа е роден на 1 август 1979г. в Хонолулу, Хавай. Майка му е фотограф, а баща му – художник. Джейсън е израстнал в Айова с майка си. В „Игра на тронове” той играе заплашителния вожд на племето дотраки Хал Дрого.

4. Джо Демпси (Гендри)

Джо Демпси е роден на 22 юни 1987 в Ливърпул, Великобритания. Пълното му име е Джоузеф Максуел Демпси. В любимия ни сериал изпълнява ролята на извънбрачното дете на крал Робърт Баратеон – Гендри.

3. Юън Реон (Рамзи Болтън)

Юън Реон е роден на 13 май 1985г. в Уелс. Освен актьор, Юън е и изявен музикант. Първият му албум излезе по-рано тази година. В „Игра на тронове” той играе садистичния извънбрачен син на лорд Болтън – Рамзи. Феновете на сериала неминуемо помнят сцените, в които той измъчва Теон Грейджой и Санса Старк. Но всеки си пада по лошите момчета!

2. Ричард Мадън (Роб Старк)

Ричард Мадън е роден на 18 юни 1986г. в Шотландия. Той е театрален и филмов актьор, чиято звезда изгрява с ролята му в „Игра на тронове”. Там тай играе най-големия син на Едард Старк – Роб, който е наричан още „Краля в Севера”. Със сигурност една от най-шокиращите и тъжни сцени в сериала е смъртта му в епизода, озаглавен „Червената сватба”.

1. Кит Харингтън (Джон Сноу)

Кит Харингтън е роден на 26 декември 1986г. в Лондон. Майка му е драматург, а баща му – бизнесмен. Цялото му име е Кристофър Кейтсби Харингтън. Кръстен е на известния британски поет и драматург Кристофър Марлоу. Харингтън обаче решава да съкрати името си на Кит, защото му харесва повече. В сериала Кит изпълнява ролята на любимеца на феновете Джон Сноу. Все още не е известна съдбата на обичания му персонаж, но всички продължаваме да стискаме палци Мелисандра или някой друг да го съживи!

...и разбира се никоя класация за "Игра на тронове" няма да е пълна без да споменем и Питър Динклидж, който изпълнява ролята на Тирион Ланистър. Персонажът му е толкова интелигентен и пленяващ, че излъчва сексапил в големи количества. Нека да сме честни - "Игра на тронове" не би бил същия без любимото ни джудже. Джордж Мартин, моля те никога не го убивай!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл