Владо Николов с ръководен пост във федерацията

Бившият волейболен капитан Владимир Николов бе избран за генерален секретар на федерацията. Той ще отговаря и за международната дейност, реши управата на заседание в Казанлък. Изпълнителното бюро бе трансформирано в комитет. Новата организация ще е от 10 души, оглавявана от председателя Данчо Лазаров. Досега бюрото беше от 7 членове. Новите са Любо Ганев, Борислав Кьосев, Деко Григоров, Огнян Герджиков. Така досегашните вицепрезиденти Петър Кънев и Иван Тодоров няма да заемат ръководни постове.


Изпълнителен директор остана Станислав Николов. Управата реши още Любо Ганев да поеме маркетинга и рекламата, а Борислав Кьосев да отговаря за направление „ветерани“.

Сформирана бе и работна група, която да започне активна дейност по подготовката на световното през 2018. България е домакин на шампионата заедно с Италия. В работната група влизат Лазаров, Ганев, Николов, Пламен Константинов и Ивайло Цветков, който бе в организационния комитет на Евро 2015.
Отчетното събрание на федерацията ще е на 15 юни.


Същевременно „Марек Юнион Ивкони“ с Цветан Соколов в състава и „Монтана“ излязоха снощи в последен мач от група „Б“ на турнира за Купата на България. И двата тима си осигуриха участие във финалната четворка в Бургас в края на седмицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт