Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Иновативни идеи със сериозен потенциал на пролетния бургаски Хакатон

Обраха турист в резерват “Мадара”

Великденски раздавалник организираха в Пазарджик

Комплексът за социални услуги в Пазарджик организира Великденски раздавалник тази сряда. В двора на комплекса бяха раздавани безплатно дрехи, обувки и играчки.

Идеята за Великденския раздавалник е на консорциума “Алианс за социално развитие”, а организаторите на благотворителната инициатива смятат, че това не е обикновена кауза, а обща мисия да бъдем хора с човешки добродетели и качества.

“Запалената в черквата свещ не е достатъчна. Да запалим такава и в душата си, да стоплим сърцата на нуждаещите се хора. Защото нуждаещите се хора са граждани на България. Защото на Великден никой не бива да се чувства изоставен и самотен!”, твърдят още от “Алианс за социално развитие”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.