20 000 зрители и дъжд за ЦСКА – „Левски“

Съдията, който не дава дузпа

На 17 март 2018 да почерпят

Луиза Григорова дава любовни съвети на тийнейджърки 16 известни българки споделят за първия секс и други истории

Лара Крофт раздава секси ритници Елизабет Шу се завръща в главната женска роля

Легионерът от Орешник излезе от ареста срещу 5000 лева гаранция

Доналд Туск: ЕС ще изпрати ясно послание за отравянето на Сергей Скрипал

Макрон: Русия стои зад покушението срещу Скрипал

Ремонтират централен водопровод в Бургас

Саудитска Арабия и хутите водят тайни преговори за спиране на войната

Маколи Кълкин излиза на ринга срещу Александър Русев Мистър "Сам в къщи" единствен прие предизвикателството на кечиста

Александър Сабанов, ВМРО: Търканията в Обединени патриоти са само между лидерите

Руският посланик в Лондон е получил дипломатическа нота за състоянието на Сергей и Юлия Скрипал

Русия отрече да извършва бойни полети над Източна Гута

Покривът на Регионалния исторически музей в Плевен протече след ремонта

Община Търговище реанимира вестник „Знаме”

Временна финансова помощ от 35 000 лв. да бъде предоставена на общинското дружество „Знаме“ ЕООД. Заемът е за период от 3 год. Това реши на заседание в четвъртък Общинският съвет в Търговище.

Предложението на местната администрация беше внесено в местния парламент, за да се предотврати несъстоятелността на дружеството и да се запази марката „Знаме“ на вестника, който е създаден през 1959 г.

Отпускането на заема е заради финансовата криза във вестника, който се управлява от общинско дружество. Както наскоро бе съобщено, то има загуби в размер на 91 хил. лв., припомниха от общината

За нов ръководител на медията бе избран дългогодишният журналист във вестника Деяна Вълчева. В качеството си на принципал, Общинският съвет гласува тя да управлява дружеството и вестник „Знаме“ за 1 год.

Общинската администрация и съветниците се обединиха около идеята за реанимиране на дружеството, въпреки че имаше предложения то да бъде ликвидирано.

На вниманието на съветниците беше предложена нова редакционна концепция. За по-оперативно достигане на информацията, ще бъде създаден сайт на медията. Новината ще бъде продължавана чрез блиц-интервюта, анализи, коментари. Предвижда се откриването и на нови рубрики – „Вести от Общината“, „Знаме“ на гости на…“ с гостуване на търговищки фирми. Част от съдържанието на вестника ще бъдат по-активните редакционни прояви, като конкурси, фотоконкурси, дарителски акции.

От „Знаме“ настояват финансовата подкрепа на Община Търговище да бъде по-осезаема. Отдаването на услугата да бъде доближено до клиента, с осигуряване на пункт на вестника за приемане на обяви и реклама в центъра на Търговище.

За съдържанието и стратегическите цели на медията, от нейния екип са отворени за още свежи идеи, дадени от читатели и приятели на вестник „Знаме“, съобщиха от пресцентъра на общината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.