Герой от САЩ’94 става баща на 53 г.

Петър Александров, един от героите на България от САЩ’94, ще става баща на 53 години. Големият нападател от близкото минало чака четвърто дете със съпругата си Даниела.

Александров има две пълнолетни дъщери, както и син на 13. „Със съпругата ми много се радваме как семейството продължава да расте”, похвали се трикратният голмайстор на швейцарското първенство.

В неделя Александров трябваше да се завърне като старши треньор на втородивизионния „Бил”. Но заради уникалната финансова и управленческа каша в клуба футболната федерация отне лиценза и спря тима от участие. В последните мачове „Бил” бе воден от анонимен сърбин без лиценз.

„Много е жалко за футболистите, феновете и клуба -каза Александров. - Тъжно е, че такова нещо се случва в швейцарския футбол въобще.”

Александров и целият отбор не са взимали пари от месеци. Очаква се развръзката с бъдещето на клуба, но никой от тях няма да остане в „Бил”. Героят от Пеневата чета очаква оферти от други отбори в Швейцария, където има много високо реноме.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят