Скъпи билети ядосаха феновете на ЦСКА

Привържениците на ЦСКА се възпротивиха на обявените цени на билетите за финала за Купата на България срещу „Монтана“. Фен клуб „Сектор Г“ направи справка с предните двубои за трофея през годините, в които стойността на пропуските е била далеч по-ниска.

„Не приемаме цени от 10 лв. за сектор „Г“, 15 за „В“ и 20 за „А“ за „нормални“ - се казва в обръщение на „червените“. - Справка с цените от финалите в последните 8 години показва, че цени над 12 лв. не е имало! Какво се промени за последните 5 години, че се налага билетите да бъдат над 3 пъти по-скъпи?! Нечувана инфлация ли е сполетяла страната ни през този период, нивото на футбола ли се е подобрило драстично или пък може би стадион „Васил Левски“ се е превърнал в някакво свръхлуксозно съоръжение? Всъщност просто едни хора са решили да живеят на принципа „ден година храни“ и да се възползват от верността на привържениците на ЦСКА.“

В същото време наставникът на тима Христо Янев е поздравил лично съперника „Сливнишки герой“ за отличните изяви на „Васил Левски“ в мача от 30-ия кръг на Югозападната „В“ група. Тимът от Сливница измъкна първи точки от актива на „червените“ за сезона след 2:2 в София. След последния съдийски сигнал Янев е причакал футболистите на гостите в тунела, за да ги похвали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ