Мъж пострада след тежка катастрофа край Враца

снимка: bulnews.bg

Около 40-годишен мъж е в тежко състояние след зверска катастрофа, предават BulNews.bg. Инцидентът е станал към 15 часа на пътя между Враца и Оряхово, малко преди разклона за село Веслец.

Автомобил на куриерска фирма е пътувал в посока към Враца, когато по неизвестни причини шофьорът е изгубил контрол над управлението, и се блъснал в голямо крайпътно дърво. От удара то паднало на пътя и блокирало напълно движението по натоварения пътен участък.

Свидетели на инцидента веднага извикали полиция, бърза помощ и екипи на гражданска защита и пожарната. Като по чудо куриерът е оцелял, като в момента лекари му оказват първа помощ, а пожарникарите режат ламарините на колата, за да извадят пострадалия, който е заклещен на шофьорската седалка.

Районът се регулира от полицаи, като движението се осъществява пропускателно. Куриерският автомобил е смазан, а по пътя има множество клони.
Лекарите на мястото на инцидента твърдят, че опасност за живота на пострадалия няма, но тепърва предстои да му се направят изследвания и да се установи дали има тежки травми след жестокия удар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право