Най-големият козунак чака пловдивчани пред общината навръх Великден

Гигантски козунак, който ще бъде подреден по парапета на фонтана на площад "Стефан Стамболов" пред Община Пловдив, ще бъде раздаден на жителите и гостите на града под тепетата навръх Великден. Старт на раздаването на козунака, приготвен от майсторите от местната фирма "Ритърн", точно в 12 часа ще даде зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков.

Празничната програма на площад "Стефан Стамболов" в Пловдив навръх 1 май ще започне в 10.30 часа с "Великденско детско утро". Негов гост ще бъде пухкав мечок, който ще танцува с децата и ще раздава сладки награди, осигурени от спонсори, и ще проведе томбола за нов велосипед. Купонът ще продължи с най-разнообразни семейни надпревари, състезателни игри и конкурси за "Яйце-борец" и "Най-красиво яйце".

В 12,30 часа ще започне истинска великденска фиеста. Най-голямото великденско яйце ще очаква малки и големи на площада и всеки от тях ще може да го изпъстри с добри думи и послания за празника. Програмата включва и куп танци - пеперудени, латино, народни и с чадърчета. Последни на сцената пред Община Пловдив пък ще се качат "Биг Бенд - Пловдив", Стефани Илиева и "Deep Zone Project & бек вокали Double Voice", които ще изпълнят прочути мелодии и свои хитове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме