Събраха 4500 лв. за каузата "Надежда за Георги" на концерт в Пловдив

Близо 4500 лева бяха събрани в подкрепа на каузата "Надежда за Георги" по време на великденската инициатива на кмета на район "Тракия" Костадин Димитров и учениците от СОУ "Свети Седмочисленици" и СОУ "Софроний Врачански". Пред паметника на Кан Крум се проведе голям благотворителен концерт "Великден за Георги", в който се включиха младите таланти от двете училища, пловдивската изпълнителка Един Унджиян и невероятният Рафи, един от любимците на публиката от тв шоуто "Мюзик Айдъл".

Георги Георгиев е на 15 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен-генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел. Всеки курс на лечение е 35 000 лв. Целта на семейството в момента е да набере жизненоважните за Георги средства за неговото лечение. На Цветница съучениците на Георги проведоха благотворителна инициатива, в която събраха 1926.12 лв.

Набирането на средства продължава. Всеки, който желае да подкрепи благородната кауза, може да изпрати sms с текст DMS GEORGI на № 17 777.

Дарителска сметка: BG95PR CB92301048584010

BIC/PRCBBGSF - Pro Credit Bank

Титуляр: Георги Георгиев

PayPal [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини