29-годишен мъж е с опасност за живота след сбиване в заведение в Брегово

29-годишен мъж с опасност за живота, други четирима са пострадали при сбиване в заведение в Брегово, съобщиха от МВР.

Четирима са задържани, след като вчера около 17.00 часа е получен сигнал за побой в центъра на гр. Брегово, а около 30 минути по-късно – съобщение за възникнал инцидент на ул.”Мирон Брезоев” в града.

Според събраната първоначалната информация сбиването било предизвикано от стара междуфамилна вражда. П.Г. на 20г., Р.Г. на 26г и А.Г. на 24г. влезли в заведение в центъра на Брегово и нанесли побой на 29-годишен мъж, след което се отправили към адрес на ул.”Мирон Брезоев”.

Там били последвани от Х.Д. на 26г., брат на бития мъж и братовчед им Д.Т. на 33г. Между мъжете възникнало сбиване. Пострадалият в заведението, 29-годишен мъж, е е откаран в столична болница. Има опасност за живота му.

Във видинската болница, без опасност за живота, е настанен П.Т. на 41г. На други трима е оказана медицинска помощ, след което били освободени за домашно лечение. За 24 часа в РУ-Видин са задържани П.Г. на 20г., Р.Г. на 26г., А.Г. на 24г. и Д.Т. на 33г.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група. Случаят е докладван на дежурни прокурори от Районна прокуратура и Окръжна прокуратура.

Работата на разследващите продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство. С цел обезпечаване на обществения ред и недопускане на последващи противоправни деяния е създадена организация за засилено полицейско присъствие в гр.Брегово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право