Още една комиксова вакханалия

“Черната пантера” е сред новите попълнения в сагата.

“ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ” НАХЛУВА В САЛОНИТЕ

Очаква се филмът да донесе поне един милиард долара

След разочароващото представяне на мегапродукцията “Батман срещу Супермен”, отхапала бюджет от над 250 милиона долара, сега нов комиксов мастодонт ще се опита да стане фискалния шампион на развлекателната индустрия за 2016 г. Това е “Първият отмъстител: Войната на героите” - поредният филм от обединената кино вселена на “Марвел”. Портфолиото на тази компания обединява някои от най-успешните супергерои - Железният човек, Спайдърмен, Тор, Хълк, Капитан Америка и много други. За всички тях има отделни филм, но участват и заедно в ансамблови комиксови екшъни. Засега формулата на “Марвел” работи безупречно. Много хора обаче се питат кога ли схематичният подход към сглобяването на тези филми ще започне да скърца и да дава наистина лоши резултати.

“Първият отмъстител: Войната на героите” продължава историята след “Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте. А това ще доведе до триене, напрежение и неизбежен конфликт в отбора супергерои.

Очаква се филмът да донесе поне един милиард долара от продадени билети.

В “Първият отмъстител: Войната на героите” феновете на бранда на “Марвел” очакват да видят Капитан Америка (Крис Еванс), Железният човек (Робърт Дауни-мл.), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и нови, доста любопитни герои - познатия ни вече Ант-мен (Пол Ръд) и дебюта на Чадуик Боузман като Черната пантера и Том Холанд като Спайдърмен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино