Увеличава се трафикът на "Хемус" в посока София, колони от автомобили на "Струма"

Изключително интензивен е трафикът по автомагистрала „Струма“ и Главен път Е -79 в посока София. Полицейското присъствие в областта е засилено, като на различни места са позиционирани полицейски патрули, които следят за спазване правилника за движение по пътищата и осъществяват организация с която се цели да не се допуска образуването на задръствания.

Увеличава се трафикът по автомагистрала „Хемус” в посока София. Към момента няма инциденти, които да ограничават и възпрепятстват движението по магистралата. Нормална е пътнотранспортната обстановка на останалите магистрали в област София, съобщиха от МВР, цитирани от "Фокус".

Колони от автомобили се образуват по пътя между ГКПП „Кулата - Промахон“ и Кресненското дефиле. На гранични пункт движението също е доста натоварено, но към момента няма струпвания на леки и товарни автомобили. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание по път I-1 Враца - Мездра в района на с. Руска бела поради аварирал тежкотоварен автомобил. В участъка е въведено ограничение на скоростта - 30 км/ч, съобщиха от МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини