Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Учени от БАН предлагат нов психотест за шофьори

Заев: Армията на Косово се появява в неподходящо време

В 75 училища у нас вече няма хартиен дневник

Турската армия готова за операция в Сирия Ердоган: САЩ да изтеглят кюрдите

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента Май месец ще има европейски избори и ще видим кой колко струва, каза премиерът

По 12 години затвор за мъжете, измъчвали таксиметров шофьор във Врачанско

Задължителна ясла за деца от гета в Дания Неспазването на закона лишава от детски надбавки

Министерството на културата официално се присъедини към проекта ТРАДУКИ

Меркел подкрепи мерките на Макрон за справяне с протестите

Шокиращи сметки за топла вода изненадаха търновци

Никола Василев е новият изпълнителен директор на БДЖ

Ирландският парламент разреши абортите

Биг Бенд- Благоевград и музикално училище „Престо” подариха коледен концерт на жители и гости на града

Харчим 275 лв. на човек за празниците Цените са със 7-11 на сто по-високи спрямо миналата година

Вдигат нов 5-звезден хотел на мястото на досегашния „Доростор”за сезон 2017

Инвестиции за 16.5 млн.лева влага „Албена „АД за предстоящия сезон 2016. Строи се нов петзвезден хотел на мястото на досегашния „Доростор”, съобщи изпълнителният директор Красимир Станев. Старата тризвездна база е съборена 80 % , останал е само ресторантът.

Целият хотел ще бъде нов с 240 стаи, с модерен конгресен център, зала за 500 души и малък СПА център. Той ще е готов на 1 юли 2017 г. Тази година в него се инвестират около 12 млн. лева. Следващата година ще се вложат още толкова в басейни, един от които ще е с олимпийски размери.

Останалите инвестиции отиват за надграждане с 24 студия над новото фоайе на хотел „Гергана”. Те също ще бъдат готови също за 1 юли догодина с един малък панорамен ресторант на покрива.

Наесен започва пълна реконструкция на хотел „Елица”. Ще бъде съборен ресторантът и ще се изгради нов. Хотелът се реконструира с разширяване на стаите. Той ще бъде 4 звезди, с 200 нови стаи. Ремонтът се финансира от ITS и Alturs.

През есента започва завършването на ваканционното селище „Бялата лагуна”. Там се строят нов ресторант, нова рецепция, анимационна зала за 300 човека, малък търговски център и голям развлекателен басейн. Във ваканционно селище „Приморско” се правят нови студиа към хотел „Бисер” и чисто нова рецепция. Там инвестицията е около 3 млн. лв., а в „Бялата лагуна” е малко под 10 млн. лв.

За 2017 г. в „Бялата лагуна” ще има селище за скандинавци според подписан вече договор. За другия сезон Албена ще разполага с 460 нови стаи и студия-в „Доростор”, Елица” и „Гергана”, изцяло нов тенис център с един централен корт и още 12 игрища.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.