Ремонти на "Тракия", "Хемус" и "Струма"

Ремонти по трите основни магистрали ще има и за почивните дни около Гергьовден, сочи бюлетинът на Агенция "Пътна инфраструктура".

На АМ "Тракия", област Сливен, в района на с. Дядово се извършва ремонт в средната разделителна ивица, а движението е ограничено в изпреварващата лента.

В област Бургас (от 329 до 333 км) се извършва косене на тревни площи банкет в ляво и дясно и средна разделителна ивица.

На АМ "Хемус", област София е ограничено движението в активната и аварийна лента в участъка в посока Варна, поради повреда на връхната конструкция на виадукт. Движението на МПС в участъка се извършва в изпреварващата лента до 10.05.2016 г.

На 05.05.2016 г. от 09:00 до 14:00 часа във връзка с измиване на стените на пътен тунел "Топли дол" в тръбата в посока Варна, движението се осъществява двупосочно в тунелна тръба в посока София.

В област Шумен движението се прехвърля от ляво в дясно платно и става двупосочно по цялата дължина на ремонтирания участък. Затворено е слизането от АМ "Хемус" към Каспичан и Нови Пазар на п.в. "Каспичан". Пътуващите в тази посока са пренасочени по път І-2 Русе-Варна, като слизането от АМ "Хемус" се осъществява на п.в. "Невша". Затворено е качването в посока София от п.в. "Каспичан", движението е пренасочено по път І-2 Русе-Варна, МПС могат да се качват на АМ "Хемус" на п.в. за АБП и гр. Шумен.

Етапна връзка за гр. Шумен/ област Варна, на етап горно ниво – се затваря за движение дясно платно, като движението се прехвърля двупосочно в лявото платно за движение се извършват ремонтно възстановителни дейности. Движението ще се възстанови не по късно от 18.00 часа на 30.06.2016 г.

На АМ "Струма" в област Перник, поради проучвателни дейности на път I-1 /Е79/ (с магистрален габарит, ЛОТ 0 на АМ „Струма“) от 23 км – нов до 291 км – стар, в посока Перник-Кулата, скоростта на движение е ограничена на 80 км/ч. Шофьорите да се движат с повишено внимание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини