Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Ремонти на „Тракия“, „Хемус“ и „Струма“

Ремонти по трите основни магистрали ще има и за почивните дни около Гергьовден, сочи бюлетинът на Агенция „Пътна инфраструктура“.

На АМ „Тракия“, област Сливен, в района на с. Дядово се извършва ремонт в средната разделителна ивица, а движението е ограничено в изпреварващата лента.

В област Бургас (от 329 до 333 км) се извършва косене на тревни площи банкет в ляво и дясно и средна разделителна ивица.

На АМ „Хемус“, област София е ограничено движението в активната и аварийна лента в участъка в посока Варна, поради повреда на връхната конструкция на виадукт. Движението на МПС в участъка се извършва в изпреварващата лента до 10.05.2016 г.

На 05.05.2016 г. от 09:00 до 14:00 часа във връзка с измиване на стените на пътен тунел „Топли дол“ в тръбата в посока Варна, движението се осъществява двупосочно в тунелна тръба в посока София.

В област Шумен движението се прехвърля от ляво в дясно платно и става двупосочно по цялата дължина на ремонтирания участък. Затворено е слизането от АМ „Хемус“ към Каспичан и Нови Пазар на п.в. „Каспичан“. Пътуващите в тази посока са пренасочени по път І-2 Русе-Варна, като слизането от АМ „Хемус“ се осъществява на п.в. „Невша“. Затворено е качването в посока София от п.в. „Каспичан“, движението е пренасочено по път І-2 Русе-Варна, МПС могат да се качват на АМ „Хемус“ на п.в. за АБП и гр. Шумен.

Етапна връзка за гр. Шумен/ област Варна, на етап горно ниво – се затваря за движение дясно платно, като движението се прехвърля двупосочно в лявото платно за движение се извършват ремонтно възстановителни дейности. Движението ще се възстанови не по късно от 18.00 часа на 30.06.2016 г.

На АМ „Струма“ в област Перник, поради проучвателни дейности на път I-1 /Е79/ (с магистрален габарит, ЛОТ 0 на АМ „Струма“) от 23 км – нов до 291 км – стар, в посока Перник-Кулата, скоростта на движение е ограничена на 80 км/ч. Шофьорите да се движат с повишено внимание.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.