Бивша Мис Израел покорява Холивуд

След финансовия успех, но творчески провал на “Батман срещу Супермен”, очите на индустрията са вперени в бъдещите проекти на DC Comics. Един от най-любопитните е самостоятелен филм за Жената чудо, която беше представена с няколко сцени в “Батман срещу Супермен”.

Автономният комиксов екшън ще бъде режисиран от Пати Дженинкс, която е отговорна за тежката биографична драма “Чудовище”. Голяма атракция, разбира се, е актрисата, която облича секси костюма на иконичната комиксова амазонка. Това е разкошната Гал Гадот - бивш топ модел, Мис Израел и елитен войни от спецчастите на единствената демокрация в Близкия изток.

Филмът на Дженкинс е сниман на различни места по света - от Южен Китай до бреговете на Италия. Продуцентът Чарлс Роувен разяснява и описва сюжета така: “Град Темискира е вдъхновен от гръцката митология, но е и много повече. Това е място, което не сте посещавали досега и което няма да ви се иска да напуснете”.

Филмът излиза догодина, а в ролите освен Гадот са още Крис Пайн, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Кони, Нилсън, Юън Бремър, Саид Тагмауи, Елена Аная, Люси Дейвис и други.

Премиерата е насрочена за 23 юни 2017 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино