Олдън Ерънрайх ще играе младия Хан Соло

Снимка: Туитър

Актьорът Олдън Ерънрайх ще играе младия Хан Соло в самостоятелен филм за приключенията на прочутия герой от „Междузвездни войни”.

Основната роля, с която е познат 26-годишният актьор, е от филма „Аве, Цезаре!”. Неговите най-големи конкуренти за образа на Хан Соло бяха Тарън Еджъртън и Джак Рейнър.

Все още неозаглавеният филм за младия Хан Соло, който трябва да излезе на екран през 2018 г., ще бъде режисирана от Фил Лорд и Кристофър Милър.

Според „Варайъти” Хан Соло на Олдън Ерънрайх ще бъде представен в епизодична роля в другия спин-оф на сагата „Rogue one: История от Междузвездни войни”.

Харисън Форд дебютира като Хан Соло във филма „Междузвездни войни: Епизод IV – Нова надежда” от 1977 г. Актьорът се превъплъти в образа на героя, направил го известен, и в седмия епизод от култовата космическа сага. Хан Соло обаче загина в „Междузвездни войни: Силата се пробужда” от 2015 г.

Новият филм, който трябва да излезе през 2018 г., ще разкаже историята на Хан Соло преди събитията от оригиналните ленти на Джордж Лукас от 70-те и 80-те години на миналия век.

Форд преди известно време заяви, че не желае по никакъв начин да бъде ангажиран с филма за приключенията на младия Хан.

Коментари

Задължително поле