Чисора аутсайдер срещу Пулев според букмейкърите

Британският боксьор Дерек Чисора е аутсайдер в мача срещу Кубрат Пулев днес. Букмейкърите са дали над 3.50 коефициент на 32-годишния спортист, срещу 1.30 за Пулев. 

Британецът има няколко доста престижни победи в своята кариера. Той също е бивш европейски шампион при най-тежките, след като нокаутира Едмунд Гербер през 2013-а. Сред неговите жертви са още Малик Скот, Ондрей Пала, Кевин Джонсън и Дани Уилямс.
Пулев има шанса да стане за втори път европейски шампион. Точно преди четири години той вдигна пояса на Стария континент, след като се справи с Александър Димитренко. При първата защита на трофея той нокаутира и Александър Устинов, след което оваканти пояса, за да се съсреодоточи върху атака на световната корона.

Победа срещу Чисора ще даде шанс на Кобрата да продължи напред в елиминационния турнир за определяне официалния претендент за титлата на Международната боксова федерация. Ако всичко е наред, той ще се бие с победителя от срещата между Джоузеф Паркър и Карлос Такам. Шампионът от тази мини надпревара ще има възможност да се бие за световната корона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт