Конкурс за най-добре поддържани междублокови градинки правят под тепетата

Община Пловдив ще отличи и награди най-добре поддържаните и цветни междублокови пространства, като даде възможност на самите жители на града под тепетата да номинират най-добрите според тях. Идеята на инициативата е на конкурентен принцип да се поощрят хората, които със собствен труд и средства допринасят за по-зеления и добър облик на Пловдив, обявиха организаторите на конкурса от общинска дирекция "Екология и управление на отпадъците".

Те призовават призовават гражданите да изпращат своите номинации за най-красиви околоблокови градинки на електронните адреси на шестте районни кметства в града под тепетата. Всяко предложение трябва да съдържа пълен и точен адрес на номинираното място, снимков материал (до 5 снимки), име и телефон за обратна връзка.

Крайният срок за изпращане на предложенията е 16 май, като подлежащи на номиниране са само площите за обществено ползване. Комисия ще разгледа, оцени и класира на първо, второ и трето място най-добрите градинки във всеки от шестте района на Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони