Аксел Роуз излезе на сцената като фронтмен на AC/DC за първи път

Аксел Роуз не разочарова феновете в първия си концерт като фронтмен на AC/DC в Лисабон. Това е първият от 12 предстоящи концерта на рокбандата с лицето на Гънс енд Роузес, след като Брайън Джонсън се оттегли заради здравословни проблеми, съобщи БНТ.

Когато AC/DC обявиха, че Аксел Роуз ще замества фронтменът Брайън Джонсън, феновете бяха гневни. 7 хиляди върнаха билетите си. Снощи, обаче, тези, които все пак отидоха не си тръгнаха разочаровани.

Като се има предвид невероятната енергичност на Джонсън на сцената и типичната за Аксел мудност - очакванията бяха, че феновете ще станат свидетели на сблъсък между неустоима сила и неподвижен обект. А Аксел беше и напълно обездвижен заради счупване на крака.

Но концертът завладя феновете така, както и всеки концерт на AC/DC с Брайън Джонсън.

Едуард, фен на AC/DC, заяви: "Вокалът беше супер, Ангъс е фантастичен".

"Не можеше дори да разбереш разликата, просто се наслаждавахме и ни хареса", сподели друга фенка.

Концертите на AC/DC с Аксел Роуз продължават и в други европейски градове.

Концертът се проведе във връзка с откриването на европейското турне на AC/DC. "Щастлив съм да се запозная с вас!", заяви 54-годишният калифорниец, седнал на метален стол заради скорошна фрактура на крака.

Аксел Роуз носеше традиционната си бандана на главата. Той подхвана най-големите хитове на бандата - от "Thunderstruck" до "Highway to Hell". Гласът на Аксел беше сигурен, но по-малко наситен в сравнение с този на Брайън Джонсън, който се оттегли от концертния подиум заради опасност от оглушаване.

Титаните на хард рока свириха пред 60-хилядна публика. Те репетираха в продължение на две седмици в португалската столица с новия си вокалист, преди да се качат на сцената.

Аксел Роуз ще пее в останалите 11 европейски концерта на групата. Следващият ще се състои в испанския град Севиля.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес