Андреа: Не бях на себе си по време на целия мач

"Не бях на себе си по време на целия мач. Имах пулс около 180, имах чувството че съм на ринга през цялото време". Това сподели поп фолк певицата Андреа пред БТВ по повод мача на Кубрат с Чисора. Половинката на Кобрата сподели, че е много емоционална и много се вълнува, когато гледа всеки негов мач.

Вчера на стената си във Фейсбук, изпълнителката излъчваше на живо мача за шампионската титла и там над 400 000 души гледаха двубоя на живо. "Много хора го подкрепяха, много успяха да гледат мача. В чужбина много по-трудно успяват да го гледат и се радвам, че в този момент успяхме да ги зарадваме", отбеляза Андреа.

"Аз съм много емоционална, много се вълнувам и може би това е една от причините да не отида на място", уточни певицата и каза, че се е чула с Кубрат непосредствено преди мача.

"Ние си имаме наши си думи преди всеки мач. Винаги му казвам, че съм сигурна в него. Чуваме се малко преди да излезе на ринга, много мъничко, максимум час преди да излезе", допълни още тя.

"Чисора трябва да се държи малко по-мъжки, да не бъде толкова самонадеян. То се видя какво стана", отговори Андреа на въпрос какво би каза на победения от Кубрат боксьор.

Коментари

Задължително поле