Новият шеф на СЕМ Мария Стоянова: Бъдещето ни зове!

Бъдещето ни зове, заяви пред "Фокус" новият председател на Съвета за електронни медии (СЕМ) Мария Стоянова, минути след бе избрана за поста по време на извънредно заседание на медийния регулатор.

„Очакванията ми са за силна работа. Много се радвам, че колегите ми в Съвета за електронни медии се включиха в работата още от първия ден, със своето встъпване в длъжност”, заяви Стоянова, припомняйки, че тримата нови членове започнаха работа съвсем скоро - преди две седмици.

„Те се включиха с голям ентусиазъм, с много енергия и с голямо желание за работа. От всичко това ние имахме голяма нужда, тъй като определено трудният период, който оставихме зад гърба си, остави своя отпечатък върху нас, върху тези, които работихме в СЕМ през това време, върху досегашните членове, върху служителите на регулатора, върху мен самата”, посочи Стоянова.

„Няма да крия, че се натрупа една умора и слава Богу, че Съветът за електронни медии обнови състава си по такъв начин, че да можем с много нова енергия да започнем пътя си напред, тъй като бъдещето ни зове”, коментира още тя.

Коментари

Задължително поле