"Ботев" пуска само 580 билета за Битката за Тракия

Само 580 билета ще бъдат пуснати в продажба за предстоящата футболна битка за Тракия между "Ботев" (Пд) и "Берое" (Стара Загора) от 33-ия кръг на "А" група тази сряда от 18 часа на стадиона в Коматево, съобщиха от пловдивския жълто-черен клуб.

Причината за това е наложеното от БФС наказание за затваряне на южния сектор на стадиона заради изцепки на агитката на "канарчетата", която окъпа с вода лекаря на "Пирин" (Бл) при предишното домакинство на "Ботев".

Цената на билетите за централната трибуна, където повече места са разпродадени още преди началото на сезона, е 10 лв., а по 12 лв. ще са хартийките за северната трибуна, но тя е за възрастен плюс дете до 12 години.

Два часа и 15 минути преди началото на двубоя със заралии в залата за пресконференции на базата в Коматево официално ще бъдат представена промяна в собствеността на ПФК Ботев Пловдив АД и ще бъде изложена концепцията за бъдещото развитие на отбора и довършването на клубния стадион.

От "Ботев" (Пд) засега упорито пазят офертата на мълчанието кои и колко ще са новите собственици, дали бизнесмените Румен Чандъров, Георги Самуилов и някой от останалите съдружници концесионери на северния плаж на черноморския курорт Слънчев бряг е сред тях.

От управата на "канарчетата" отказват да коментират дали сред бъдещите инвеститори има чужденци или съдружник от държава от Далечния Изток.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ