Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Eвродепутат и кмет откриха изложба на 13 творци от Долни чифлик

Художници от Долни чифлик наредиха в НЧ „Изгрев” съвместна изложба под мотото” Камчийски багри -2016 „. Тя беше официално открита снощи от кмета Красимира Анастасова, евродепутата от ГЕРБ /ЕНП Емил Радев и народния представител от ГЕРБ Нели Петрова, съобщиха от пресслужбата на общината.

„За мен е чест да ви поздравя на този двоен празник- победатата над нацистка Германия и създаването на обединена Европа. България освен с политиката си е известна със своята култура и своите творци.

Те са най-добрите посланици за това какво е България „ , каза в приветственото си слово евродепутатът Емил Радев.

„Културата е духът на една община. Такива изложби ще станат традиция, а идеята за тях тръгна от ателието на художника Тодор Серафимов „ , каза кметът Красимира Анастасова.

Тя вълнуващо представи 13 –те творци с техните 63 картини, а някои от тях показали изящна дърворезба . Всички те са свързани с родния Долни чифлик, като повечето са местни преподаватели и педагози, други са се пръснали и творят във Варна и страната, със самостоятелни изложби и участия в биеналета у нас и в чужбина.

Димитричка Иванова е от 15 години в Мадрид, само от две години рисува в школата на известна испанска художничка , разбрала за изложбата във Фейсбук и изпратила своите картини за участие.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете