Дневен хороскоп на Алена за вторник, 15.10.2019

На 15 октомври 2019 да почерпят

Ново дъно: България счупи рекорд за домакинска загуба

На два пъти спряха България – Англия, гостите отказват да играят

10 ранени при сблъсъци на летището в Барселона

Английски фенове се биха на „Витошка“, има ранен

Офертите за Нова година са с 11-12% по-скъпи Хубавите места ще са разпродадени до 30 ноември

Пожар в цех за бои и химикали в Габрово

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Заев: Правителството на Северна Македония остава посветено на Договора за добросъседство с България

Шефът на „Росатом“: Русия е готова да построи ядрена централа в Саудитска Арабия съвместно със САЩ

Гледаме малката Турна от „Майка“ в нов сериал

Двойна игра на Прокопиев с ЕВН Брокерите му спестили 87 млн. лв. на австрийското дружество при покупката на остатъка от държавния дял през 2011 г. (обзор)

Нещата според чиновниците от ЕК и по същество Право на отговор от Европейската комисия и коментар на главния редактор на "Труд"

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 15 октомври 2019

Мустафа Карадайъ с петима заместници в ДПС

Снимка: Фейсбук страница на ДПС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ вече има има петима заместници – Хасан Азис, Ахмед Ахмедов, доц. д-р Алиосман Имамов, Филиз Хюсменова и Янко Янков.

Само Имамов и Хюсменова досега бяха зам.-председатели на ДПС, Азис, Ахмедов и Янокв са нови. Петимата са избрани на регионален принцип, така че всички структури по места да имат представителство в ръководството на партията, научи репортер на „Труд“.

„Алиосман Имамов е с ресор бюджет и финанси, Ахмед Ахмедов ще отговаря за организационната работа в партията и структурите, Фелиз Хюсменова с ресор европарламент, Хасан Азис с ресор местно самоуправление и Янко Янков с ресор национална сигурност”, обяви Карадайъ ресорите на заместниците си.

Членовете на ЦОБ са Джевдет Чакъров с ресор оперативни програми, Дурхан Мустафа с ресор земеделие, Емел Етем – профсъюзи и женски дружества, Ердинч Хайрула с ресор изселнически организации, Юрхан Кючук – председател на младежката организация отговаря за младежките структури и организациите, Йордан Цонев с ресор икономическа политика и регионално развитие, Камен Костадинов с ресор медийна политика, транспорт и информационни технологии, Нигяр Джафер с ресор здравеопазване и социална политика, Рамадан Аталай с ресор енергетика и енергийна ефективност, Рушен Риза с ресор законодателна дейност, култура и традиции, Станислав Анастасов с ресор либерални политики, Тунчер Кърджалиев с ресор права на човека, образование и наука, Четин Казак с ресор законодателна дейност, култура и традиции и Юнал Лютфи с ресор международна политика.

ДПС направи промени и в ръководството на парламентарната група.

Единствен председател ще е Мустафа Карадайъ, със заместници Йордан Цонев, Станислав Анастанов, Четин Казак, Рушен Риза, Тунчер Кърджалиев и секретар Ферихан Ахмедова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.