Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Домашно куче ухапа лицето на стопанката си

Жена на 48 г. от шуменското село Маломир бeше жестоко нахапана от домашното си дворно куче по лицето. Инцидентът станал след 8 часа във вторник сутринта, когато Чана Здравкова отишла да храни любимеца. Той я нападнал и я ухапал по брадата и устата. След проявата на жестокост кучето е било убито от съпруга на жената, казаха запознати. В селото не знаят дали песът е бил породист, но бил голям.

Заради инцидента, линейка от спешния център в близката община Върбица, идвала два пъти в Маломир. Първият път медиците обработили раната по устата и брадата, но тъй като преценили, че тя не е животозастрашаваща, не откарали жената в болница. Дали направление за хирург. Най-близкото здравно заведение със специалист е в Шумен на над 60 км. По данни на медиците семейството казало, че ще търси начин да стигне, макар че нямали свой транспорт и били много бедни. Линейката си тръгнала, но след кратко време се върнала отново.

Медиците не били взели писменото съгласието на пострадалата или на съпруга, а „Труд“ потърси информация за инцидента от началника на Центъра за спешна помощ в Шумен д-р Илиян Илиев. Той откри пропуска на колегите си. Така линейката транспортирала жената до спешно отделение на шуменската болница, където раната е обработена от хирург. Чана не пожелала да остане за лечение в здравното заведение, казаха от спешното.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.