Задава се втори план за ЦСКА

На хоризонта се задава и нов оздравителен план за ЦСКА. След срещата с БФС представителят на "червените" Милко Георгиев първо каза, че казусът е в задънена улица. "Нямаше конкретни разговори как ЦСКА може да се върне в "А" група - каза той. - Към настоящия момент ПФК ЦСКА не може да участва, тъй като не може да покрие критериите за лицензиране. БФС обяви, че е възможно удължаване на сроковете. Синдикът Дора Милева не обели и дума на срещата. Настоящите собственици оздравяват клуба по един или друг начин. Но за да има оздравителен план, на първо място трябва да се знаят дълговете. Ние също бихме могли да излезем с подобен план. Вариант с обединението с "Литекс" не е актуален, тъй като бе променена наредбата."

БФС обещали, че ще направят запитване до ФИФА дали може да падне забраната за трансфери през лятото и зимата. Но след като "Барселона", "Реал" и "Атлетико" не успяха да преборят подобно ембарго, едва ли ще се направи изключение за ЦСКА.

"Участие в "А" група звучи по-реално, отколкото в "Б". Дано има оздравяване", каза Милева.

В същото време еуфорията на "Армията" е огромна. Oт вчера в продажба са и специално подготвените от феновете фланелки за финала за купата на България срещу "Монтана" на 24 май, на които пише "Единен сектор Г".

Димитър Бербатов публикува снимка с поканата си за двубоя във фейсбук. "Ще бъде чест и удоволствие да бъда сред едни от най-добрите футболисти и да покажем уважение към един от най-великите Христо Стоичков!", написа Бербатов.

Коментари

Задължително поле