Станишев на 50 - гости от всички партии на благотворителен купон

Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев събра съпартийци, съмишленици и приятели в столичния хотел „България“ в понеделник вечер, за да отпразнува 50-ия си рожден ден.

Той навърши 50 години на 5 май, но избра Деня на Европа и на Победата за своя празник. Новият лидер на БСП Корнелия Нинова бе сред първите гости на тържеството.

Президентът на ПЕС вече получи видео с честитка за рождения си ден от Стефан Данаилов. „Сергей, пожелавам ти да си жив и здрав, бъди добър баща, добър съпруг, предан бесепар и да обичаш България - обръща се Ламбо към Станишев - Знай, че около теб има хора, които искрено те харесват и обичат и аз съм един от тях! А сега наздраве!“.

Тържеството на президента на ПЕС уважиха още бившият премиер Пламен Орешарски, министрите от кабинета му Кристиан Вигенин и Петър Чобанов, министри от тройната коалиция, Соломон и Гергана Паси, интелектуалци, журналисти. На партито дойдоха и Красимир Каракачанов от ВМРО, Йордан Цонев, Хасан Адемов и Джевдет Чакъров от ДПС, независимият Георги Кадиев, много от бившите жълти депутати като Огнян Герджиков, Николай Василев, Станимир Илчев, Христина Христова, Пламен Панайотов.

Имаше и представители на бизнеса, сред които шефът на „Лукойл“ Валентин Златев със съпругата му.

На партито дойде и Елена Йончева заедно с половинката си Пламен и малкия Тео.

Вместо подаръци гостите на тържеството даряваха средства за семейства с репродуктивни проблеми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица