Дъщерята, убила майка си, получила инсулт “Мъките свършиха”, написала жената

Сотир Цацаров възложи делото за прегазената жена в село Търнава на Софийската окръжна прокуратура

Изригна вулканът Синабунг на остров Суматра

Борисов и Орбан поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски

Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

Съвместно учение на морска пехота и артилерия се проведе в Дагестан

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

Делегации от 14 държави идват в Пловдив за изложението на отбранителна техника “Хемус 2016”

Снимки: Авторът

Официални делегации от 14 държави ще посетят Международния панаир в Пловдив между 25 и 28 май, за да разгледат и сключат сделки по време на 12-ото изложение за отбранителна техника “Хемус 2016”. Става дума за ВИП-гости от Алжир, Армения, Белгия, Грузия, Египет, Италия, Камерун, Китай, Пакистан, Полша, Турция, Украйна, Франция и Южна Корея, уточниха организаторите на “ХЕМУС – ОТБРАНА, АНТИТЕРОРИЗЪМ, СИГУРНОСТ”.

Изложението се утвърди като форум, който предоставя място за изява на българската и международна отбранителна индустрия и платформа за срещи и обмен на информация с представители на правителството и въоръжените сили. Тематичните направления на изложбата са: “Сухопътни войски”, “Военновъздушни сили”, “Военноморски сили”, “Антитерористично оборудване”, “Техника и технологии за общо осигуряване на войските” и “Техника и изделия с гражданска употреба – за помощ при бедствия и екстремни ситуации, за лична безопасност, за екологичен мониторинг, за управление на трафика и други”.

В рамките на “Хемус 2016” Министерството на отбраната организира научна конференция на тема “Научните изследвания – ключов фактор за придобиване на нови отбранителни способности”, статичен показ на съществуващи и придобити нови образци техника, въоръжение и оборудване във формированията от Българската армия и динамичен показ за демонстриране на способностите за съвместни действия на формирования от въоръжените сили при провеждане на специални операции.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.