Бившата адреналинка Ени още е лудо влюбена в мъжа си Двамата празнуват годишнина от сватбата през 2014 г.

Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

Двама души загинаха при автобусна катастрофа в Полша

Училище осъмна с кръст и оскубани цветя

Премиерът Борисов за Западните Балкани: Горд съм! (СНИМКИ)

Спасители предупредиха кметове за опасност от водни бедствия

Рецептата срещу Бразилия – наритваш Неймар

Прегазен на пешеходна пътека старец, издъхна в болница

Търговската война на Тръмп Резултатът ще е понижение на потенциала за растеж както на САЩ, така и на световната икономика

Най-хубавият подарък Porsche 911 Speedster е концепт, който може да бъде произведен в малка серия

Черната Златка прекали с фитнеса

Радев похвали кабинета “Борисов” за европредседателството (СНИМКИ)

Явор Божанков: Вотът на недоверие се иска и заради зачестилите случаи на несигурност и насилие

Цвета Караянчева: Българското европредседателство успя

Кипър създава кибер полиция Целта е да подобри превенцията и борбата с организираната престъпност, тероризма и киберпрестъпността

Повече домакинства ще теглят кредити през 2016 г.

ЛОНДОН. От нашия специален пратеник

Повече домакинства ще теглят кредити от банки през тази година, прогнозира Кристофор Павлов, главен икономист на УниКредит Булбанк по време на годишната среща на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) в Лондон.
Според него причината е във възстановяването на пазара на труда, което в комбинация с увеличеното жилищно строителство ще накара хората да пристъпят към взимане на кредити, които са отлагали през последните години.

По думите му финансовата задлъжнялост на фирмите намалява. „Всички съотношения за финансова задлъжнялост, отчитат подобрение през последните няколко години. Както общото ниво на задлъжнялост, така и покритието на дълга със собствени средства, сочат че задлъжнялостта на корпоративния сектор, която се превърна в един от основните източници на уязвимост на икономиката преди започването на глобалната финансова и икономическа криза, постепенно мигрира към по-управляеми нива“, отбеляза Павлов.
„Днес компаниите разчитат в много по-голяма степен на собствени средства, за да финансират инвестициите си и се нуждаят от по-малко банкови кредити“, допълни икономистът на УниКредит Булбанк.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.