Три минимални заплати за място във ВИП-а на юбилейния мач на Стоичков

Местата за предстоящия юбилеен мач на Христо Стоичков на националния стадион „Васил Левски“ са разпродадени преди месеци. Над 42 000 зрители ще са по трибуните за събитието, което няма да има аналог по света заради броя световни футболни величия, които ще присъстват.

Това е причината и цените за билетите да са космически на „черната“ борса. Пропуските са вдигнали стойността си между 5 и 10 пъти. Най-евтините билети, които бяха пуснати на продажна цена от 18,88 лв., се търгуват по сайтовете за безплатни обяви от 100 лв. нагоре. Билети за ВИП ложата на „Васил Левски“ също има (също на вторична продажба), въпреки че са оценявани на три минимални работни заплати. Пропуските за луксозните места струваха 888,88 лв., но сега се котират от 1200 до 1500 лв.

С наближаването на двубоя, който ще се играе на 20 май, цените със сигурност ще скочат още. Черноборсаджиите трупат капитали не само от билети, но и от други артикули около юбилея на Камата. Например луксозният фотоалбум на Стоичков, чиято корична цена е 25 лв., се предлага на места срещу 100 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ