Aнтикорупционната комисия с иск за 1,163 млн. лева срещу ген. Кирчо Киров

ОИК в Търново откри нарушение на Изборния кодекс в плакатите на Весела Лечева Коалицията БСП за България имат 24 часа да ги подменят

Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Министерството на транспорта готви нова концесия за летище Пловдив

СЕМ прекрати предсрочно мандата на директора на БНР Светослав Костов

Грипът увеличава риска от инфаркт 6 пъти

Нови стандарти при административното обслужване ще подобрят обратната връзка с потребителите

Разкриха кражба от дома на британец Единият извършител често гостувал на чужденеца

МВнР провери провокативна карта на Турция, включваща територия на България Не е публикувана от профила на турския военен министър Хулуси Акар, съобщиха от Външно

Цвети Радойчева пя на френски на Парижкия бал

Задържаха дилър и негов клиент в момент на сделка в ж.к. „Красно село“ в София

Съсед сигнализирал за насилие над 4-годишно дете, задържан е таткото

Очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан Данаилов

Борисов кацна в Брюксел за участието си в заседанието на Европейския съвет

Три минимални заплати за място във ВИП-а на юбилейния мач на Стоичков

Местата за предстоящия юбилеен мач на Христо Стоичков на националния стадион „Васил Левски“ са разпродадени преди месеци. Над 42 000 зрители ще са по трибуните за събитието, което няма да има аналог по света заради броя световни футболни величия, които ще присъстват.

Това е причината и цените за билетите да са космически на „черната“ борса. Пропуските са вдигнали стойността си между 5 и 10 пъти. Най-евтините билети, които бяха пуснати на продажна цена от 18,88 лв., се търгуват по сайтовете за безплатни обяви от 100 лв. нагоре. Билети за ВИП ложата на „Васил Левски“ също има (също на вторична продажба), въпреки че са оценявани на три минимални работни заплати. Пропуските за луксозните места струваха 888,88 лв., но сега се котират от 1200 до 1500 лв.

С наближаването на двубоя, който ще се играе на 20 май, цените със сигурност ще скочат още. Черноборсаджиите трупат капитали не само от билети, но и от други артикули около юбилея на Камата. Например луксозният фотоалбум на Стоичков, чиято корична цена е 25 лв., се предлага на места срещу 100 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.