Феновете на "Локо" (Пд) призоваха агитките в "А" група към бойкот на стадиона в Коматево

Феновете на "Локомотив" (Пд) няма повече да посещават стадиона на съгражданите си от "Ботев" в квартал "Коматево" заради "отвратителните и нечовешки условия" за гостуващи агитки там и призоваха към бойкот и привържениците от другите отбори в "А" група. Това става ясно от специална декларация, разпространена в петък, подписана от "Организираните фенове на Локомотив-Пловдив".

"Не е нормално вече 2 сезона от БФС да си затварят очите за отвратителните и нечовешки условия, в които сме принудени да гостуваме на този стадион. Компромисите явно дават сигнал на господата в Коматево, че вечно може да продължават да посрещат гостуващите публики не на трибуна, а на един тротоар", пише още в откритата декларация.

Освен че няма да стъпят повече на стадиона в Коматево, феновете на "Локомотив" (Пд) се заканват, че ще направят нужното привържениците на "Ботев" (Пд) да не получат нито един билет за бъдещите градски дербита на стадион "Лаута".

"Призоваваме феновете на останалите български отбори, също да възнегодуват спрямо стадионите, на които няма елементарни, базови условия за гледане на футболна среща и подкрепа на любимия отбор!", се казва още във въпросната декларация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ