Харчим по 20 евро за риба на година

2 пъти повече чужденци работят у нас 198 са получили „синя карта”

Патриотите решават за Миглена и Марияна Избирателите са ме пратили в парламента и би следвало да се върна, каза пред “Труд” Валери Симеонов

Десислава Атанасова: Коалицията не е застрашена, защото оставката на вицепремиера Валери Симеонов беше личен акт

Българските антарктици стигнаха до остров Ливингстън

Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Гардове от 7 страни мерят сили у нас

Елитни гардове от 7 държави, сред които България, Румъния, Грузия, Молдова, Украйна, Беларус и Полша, мерят сили в първото по рода си официално признато европейско първенство за бодигардове. Форумът бе открит в София в присъствието на цялото ръководство на Международната бодигард федерация и ще продължи до понеделник.

Общо 15 отбора от всички представени държави влизат в битка за титлите в отделните осем категории.

„Първото европейско първенство „Бодигард“ единствено е признато от международната федерация. Това е венец на осемгодишния труд на Българската бодигард федерация, която участва на всички международни състезания, и признание за нашите възможности“, заяви председателят й Румен Ралчев пред „Труд“.

На церемония на пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ в София той откри състезанието под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова. „Като европейска столица на спорта през 2018 г. ние с радост домакинстваме“, посочи заместникът й Тодор Чобанов и пожела по-добрият сред упражняващите тази достойна професия да спечели.

Надеждите за титли на България се възлагат на НСО, служба „Военна полиция“ и Българската бодигард федерация, които трябва да преборят трудната конкуренция на петте украински отбора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.