Енрике - секс и любов, или как 15 000 пяха и танцуваха със звездата в София за втори път в последните 6 месеца

Казват, че звездата е звезда, когато е високо. 15 000 истински фенове на Енрике Иглесиас вече вярват, че тя може да блести хиляди пъти по-мощно, когато е сред тях. В събота вечер в „Арена Армеец“ в София така направи испанецът, единствената звезда от подобен ранг с втори концерт у нас за 6 месеца и то в рамките на едно и също турне - „Секс и любов“. Енрике не просто се раздаде, той огря с харизмата си всички кътчета на сцената и доста край нея, така че да накара и млади и стари да не седят, а безкрайно да пеят и танцуват. Защото не само изпълняваше неуморно хитовете си, а флиртуваше с публиката, докарвайки я до екстаз и карайки я да се чувства специална.

Точно такива се оказаха Иван и Нели. Младият мъж от Пловдив привлече вниманието на Енрике с плакат, на който на испански го моли да му помогне да предложи брак на приятелката си. Изпълнителят качи на сцената българина и любимата му и сам засне с таблет даването на пръстена. „Не е репетирано предварително“, каза Енрике и след вълшебното „Да“ на Нели пийна с влюбените текила, като попита как е „наздраве“ на български, за да го изкрещи в микрофона. После помоли оркестъра си да свири вечния хит на Бен Кинг Stand by me и го пя импровизирано заедно с влюбените.

Но не това се оказа кулминацията на шоуто. Малко след това Иглесиас изчезна от централната сцена, за да се появи след съвсем малко на допълнителната, намираща се до най-отдалечената трибуна и да изпее друг обичан свой хит - Herо. И там звездата взимаше телефони от фенове, за да снима, а взривовете от емоции едва се побираха в залата в моментите, в които слизаше при хората. Препускайки неуморно през сцената и общувайки непрестанно и оттам с публиката, Енрике събираше внимателно долетелите сувенири, като единственото, което не прибра, бе подхвърленото дамско бельо. По време на едно от изпълненията бе закичен от фен с медальон с котва и така пя до края, а в един момент качи при себе си на сцената малко момиченце.

Истинската кулминация нямаше как да не е с Bailando, хитът който милиони могат да запеят, но не всички имат привилегията да го направят наживо, както щастливците в „Арена Армеец“ в София. Защото в събота любовта между тях и Енрике Иглесиас бе изпепеляващо споделена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица