138 катастрофи с 13 загинали са станали в Търновско за 8 месеца Ранените са 208 души

Плащаме двойно по-скъпо за руски газ

Xbox джойстик вече и за Apple Геймпадът е на цена от 59,95 щатски долара

Протестиращите каталунци завзеха летище в Барселона (ВИДЕО) Броят на ранените през първия ден на сблъсъците с полицията надхвърли сто

Българският представител в Съвета по култура на фондация „Микеланджело” е директорът на музей „Етър“

Президентът Радев: Само свободни и независими медии могат да се противопоставят на опасностите пред демокрацията

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 16 октомври 2019

ГДБОП влезе в БФС

Над 2000 посетители ще събере форумът Innowave Summit във Варна Еврокомисарят Мария Габриел и човекът-идея Шед Симов са сред лекторите на високотехнологичната конференция

10 години затвор за баща, изнасилвал дъщеричката си

Задържаха грабител и шестима наркодилъри

НАП пуска на безценица имоти на длъжници

Дъщерята на Лени Кравиц ще бъде Жената-котка в новия „Батман“

183 прасета за два уикенда отстреляха на територията на горското в Омуртаг

Приоритетите на новия главен архитект на София – зелена и привлекателна столица и развитие на електронните услуги

Концепция за развитие на София като зелен и привлекателен град, дигитален архив на проекти и развитие на електронните услуги. Това са част от приоритетите на новоизбрания главен архитект на София арх. Здравко Здравков, предаде БГНЕС.

Като едно от най-съществените неща, с които новият архитект смята да се захване, е създаване на Звено за градско и пространствено планиране. Целта на звеното е да организира качествено провеждане на конкурсите.

Здравков заяви, че от полза в бъдещата му работа ще бъде опитът, който има като администратор и като главен архитект на община.

При избора ключова беше публичността и спазването на правилата, каза от своя страна кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, която представи официално новия главен архитект на столицата.

Сред задачите, които очаква от новия главен архитект, Фандъкова спомена – да предложи такава реформа, която да гарантира на първо място по-бързо и качествено обслужване на гражданите и бизнеса, максимална прозрачност и да създаде механизъм за ефективен диалог с професионалните и гражданските организации.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.