Стоев: Почувствах се като Моуриньо

Вече бившият наставник на „Левски“ Стойчо Стоев призна, че се е почувствал като Жозе Моуриньо след емоционалното изпращане по време и след двубоя с „Пирин“ в Благоевград.

„Няма точен аналог, с който да изразя какво изпитах в неделя – призна Стоев – Спомням си как преди години Моуриньо и Матераци се сбогуваха със сълзи в „Интер“. Тогава завидях благородно на португалеца не за титлите, а за уважението, с което бе изпратен. Сега се почувствах по същия начин.“

Както вече стана ясно, доверието към Стоев от страна на ръководството бе свалено след неговите сравнения на „Левски“ и „Райо Валекано“ и „Лудогорец“ с „Реал“ (Мадрид). Запитан дали сега разликата в изпращането от страна на „сините“ спрямо това в Разград преди 2 години е право пропорционално на въпросното сравнение, той коментира: „Несъмнено. Разликата е огромна. „Левски“ има едно богатство и това е публиката. Тя не може да им бъде открадната. Не съм очаквал подобна реакция от страна на привържениците. От играчите – да, но не и от феновете“.
В заключение Стоев призна, че следващата стъпка в неговата кариера е в посока чужбина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ