Кмет и фолк певец връщат парите за къщи за гости 158 проекта възстановяват пълната сума

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Министър Рашидов награждава творци за 24 май

Днес министърът на културата Вежди Рашидов връчва традиционните годишни награди на изявени творци по случай 24 май – Деня на българската просвета, култура и славянска писменост. Ще бъдат отличени близо 40 артисти в различни области на изкуствата за техния принос в развитието на българската култура и духовност. Церемонията е от 11:15 часа на „Сцена 17” в Министерство на културата.

Министър Рашидов поздрави Поли Генова за успеха й на „Евровизия”, като й благодари за това, че е защитила по възможно най-безапелационен начин името и авторитета на Националното ни музикално училище „Любомир Пипков”.

Ето какво се казва в поздравлението на министър Рашидов до талантливата ни певица:

„Благодаря Ви, че с таланта си успяхте да увеличите чувството ни на гордост и защитихте по възможно най-безапелационен начин името и авторитета на Националното ни музикално училище „Любомир Пипков”. Вашето представяне на песенния конкурс „Евровизия” е не само най-доброто постижение до момента за страната ни на този престижен форум, но и вдъхновение, което обедини всички българи по света.
Продължавайте да бъдете все така положително заредена, за да може гласът на България да звучи ясно и разпознаваемо по световните сцени, а, надявам се, все по-често и с повече българска поезия в текстовете!”

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.