Дневен хороскоп на Алена за петък, 18.10.2019

На 18 октомври 2019 да почерпят

Ще оцелее ли светът след „Катаклизъм”? Джаред Даймънд променя разбирането ни за причините за възхода и падението на цивилизациите

Иззеха над 15 кг канабис от две наркооранжерии в Благоевградско

Версия №1 за изпълкома – статуквото се запазва

Започна официалното посещение на Екатерина Захариева в Хърватия

Мъж загина при катастрофа на пътя за Сапарева баня

САЩ опитват двоен натиск над Турция

Пенс заяви, че Турция ще прекрати военната си операция само когато кюрдите в Сирия се оттеглят

Борисов към Стефан Данаилов: С теб съм

Лидерите на страните от ЕС одобриха сделката за Брекзит

Бурак Йозчивит вечеря с кувейтски богаташи

Червената Мая вече лъже, без да мисли Кюстендилката твърди, че няма билбордове, наела е 10 и ще ги удвоявала другата седмица

Гаф на президента с венеца за летците (СНИМКИ) На лентата, поднесена от Румен Радев, пише 170 вместо 107 години от създаването на ВВС

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 18 октомври 2019

Да помогнем на Косето да живее!

Константин Митрев

Константин Митрев е само на 11 години, но вече повече от 2 години се бори за своя живот. В края на 2013 г. се разболява от остра лимфобластна лефкемия. Лекува се година и половина, но по-късно получава рецидив и терапията започва отново.

С помощта на Фонда за лечение на деца в чужбина през юли 2015 г. Косето заминава за лечение в клиниката във Фрайбург, Германия. След четири месеца там го препращат към по-модерна терапия в болницата във Вюрцбург.

„Четири месеца и половина по-късно ни казаха, че терапията не е дала очакваните резултати и ни предложиха да останем там или да се върнем в България на палеативна терапия”, разказва майката Виолета.

Семейството започнало да търси алтернативи за лечението на детето. Свързали с лекари от клиника в Турция, които ги препратили към свои колеги в Израел – Israel University Hospital Department of Medical Tourism. Докторите там им дават надежда и предлагат ново лечение, но преди това трябва да се направят две спешни изследвания на Константин, за които са необходими 10 000 долара.

За по-нататъшното лечение ще трябват още 40 000 долара. Тези средства са непосилни за семейството и затова се обръщат за помощ към всички добри хора, които да помогнат на детето им да живее.

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG11FINV91501316750387

BIG: FINVBGSF (в лева)

Константин Евгениев Митрев

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.