Да помогнем на Косето да живее!

Константин Митрев

Константин Митрев е само на 11 години, но вече повече от 2 години се бори за своя живот. В края на 2013 г. се разболява от остра лимфобластна лефкемия. Лекува се година и половина, но по-късно получава рецидив и терапията започва отново.

С помощта на Фонда за лечение на деца в чужбина през юли 2015 г. Косето заминава за лечение в клиниката във Фрайбург, Германия. След четири месеца там го препращат към по-модерна терапия в болницата във Вюрцбург.

„Четири месеца и половина по-късно ни казаха, че терапията не е дала очакваните резултати и ни предложиха да останем там или да се върнем в България на палеативна терапия”, разказва майката Виолета.

Семейството започнало да търси алтернативи за лечението на детето. Свързали с лекари от клиника в Турция, които ги препратили към свои колеги в Израел - Israel University Hospital Department of Medical Tourism. Докторите там им дават надежда и предлагат ново лечение, но преди това трябва да се направят две спешни изследвания на Константин, за които са необходими 10 000 долара.

За по-нататъшното лечение ще трябват още 40 000 долара. Тези средства са непосилни за семейството и затова се обръщат за помощ към всички добри хора, които да помогнат на детето им да живее.

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG11FINV91501316750387

BIG: FINVBGSF (в лева)

Константин Евгениев Митрев

Коментари

Задължително поле