Труп в колата на пиян без книжка (обзор)

Колегите на загиналата край Бургас сервитьорката я описват като лъчезарен и сериозен човек.

Полицаи изпаднаха в шок, след като откриха мъртва жена в автомобил, който спрели за рутинна проверка. Оказало се, че шофьорът блъснал пешеходката и я возел към болница, но тя издъхнала в колата. Случката се разиграла в понеделник във Видинско.

44-годишният К. А., който нямал книжка, шофирал БМВ в село Арчар. Изпуснал управлението, излязъл от пътя и блъснал 67-годишната пешеходка. След катастрофата водачът потеглил към болницата във Видин. По пътя полицаи спрели шофьора за рутинна проверка и открили трупа на задната седалка. При тест с дрегер се оказало, че шофьорът има 1,04 промила алкохол в кръвта си и той веднага бил задържан.

При друг пътен инцидент сервитьорка загина по пътя Бургас-Созопол край кв. „Крайморие“. В първите часове на понеделник 35-годишната Пепи Колева се движела боса по шосето, когато била пометена от микробус, което превозвал хляб. Все още не е изяснено какво е правела по това време на пътя младата жена, която нямала и документи за самоличност в себе си. Шофьорът бил тестван за алкохол и пробата била отрицателна. Той разказал, че младата жена изскочила изведнъж на платното и той не могъл да реагира. Трупът на сервитьорката бил разпознат от сестра й вчера сутринта. Пепи Колева била родом от Сливен, но живеела на квартира в Бургас. В морския град работела в известно нощно заведение. Разстроени колеги на сервитьорката я описаха като сериозна и мила жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право