Максимална печалба от 10% за „Автомагистрали“ ЕАД при строежа на магистрала „Хемус“ До милион на километър ще спечели държавното дружество

ЦСКА срази богати китайци

Ново звено контролира горивата Нова дирекция ще отговаря за регистрация на търговците на горива

Шефът с по-голямо доверие от правителството Ролята на медиите нараства, влиянието на фейсбук намалява

Юрий Асланов за проучването на „Афис“: Няма нищо странно в това левицата да е пред управляващите

US Конгресът забрани излизане от НАТО

Умуват дали да четат обвинителния акт по делото „КТБ“

Бъчварова: ГЕРБ е с няколко крачки напред, защото има много здрави връзки с европейското политическо семейство

Избират „Детска мелодия на годината“ на 23 март в НДК 14 нови авторски песни се състезават в националния фестивал

Близо 300 фалшиви инвалиди от Разградско са съдени да връщат пари Материалите за организирана престъпна група са в Спецпрокуратурата

Кметът на Търново и потомка на Райна Княгиня инициират конкурс за иновативни проекти Инициативата ще бъде представена пред Великотърновския университет, бизнеса и фирмите в сферата на високите технологии

Остров до Созопол става световен арт център “Св. Св. Кирик и Юлита” се преобразява с помощта на музея Лувър

Френската здравна агенция е открила опасни химикали в памперси

Отстранена е аварията в „Люлин“, която остави без ток клиенти на ЧЕЗ

БНТ сваля Валя Ахчиева Мотивът - "максимална равнопоставеност" във вътрешен конкурс за ново разследващо предаване

Депутат води пълни отличници на ресторант

Всички 53 пълни отличници от 5 до 12 класа от Исперих събира на тържествен обяд независимият народен представител Гюнай Хюсмен. Депутатът от Разград е насрочил срещата си с най-добрите ученици от общината си Исперих за 24 май. Кани ги в ресторант, където ще им даде тържествен обяд и ще им организира дискотека. Всеки от отличниците ще получи и персонален поздравителен адрес, каза народният представител за „Труд“.

„Искам да им покажа подкрепата си и да ги поздравя за усилията, които полагат да учат и се изграждат като хора с цел, амбиция и дисциплина. Това ще им помогне да имат по-добър старт в живота, в професионалното си развитие и израстване“, каза депутатът.

Инициативата му хрумнала, за да подкрепи младите хора, които смята за един от приоритетите си, като народен представител.

Списъкът на всички отличници от общината той е публикувал на страницата си в социална мрежа, където отправя и покана, обяснявайки идеята си. Това е първа негова инициатива към отличниците. Сред съгражданите му от община Исперих и околията е популярна друга негова оферта, свързана с екскурзия до Народното събрание. Десетки вече са хората от района, които посетиха парламента на негови разноски, за да се запознаят с работата на депутатите.

Хюсмен се прочу и с подарения джип на активист на ДПС след изборите. Колата беше разиграна чрез жребий измежду работилите за кампанията на движението. То изключи Хюсмен, след като той не се отказа от преференциите и влезе в парламента, променяйки наредбата на листата на ДПС в Разград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.