Депутат води пълни отличници на ресторант

Всички 53 пълни отличници от 5 до 12 класа от Исперих събира на тържествен обяд независимият народен представител Гюнай Хюсмен. Депутатът от Разград е насрочил срещата си с най-добрите ученици от общината си Исперих за 24 май. Кани ги в ресторант, където ще им даде тържествен обяд и ще им организира дискотека. Всеки от отличниците ще получи и персонален поздравителен адрес, каза народният представител за "Труд".

"Искам да им покажа подкрепата си и да ги поздравя за усилията, които полагат да учат и се изграждат като хора с цел, амбиция и дисциплина. Това ще им помогне да имат по-добър старт в живота, в професионалното си развитие и израстване", каза депутатът.

Инициативата му хрумнала, за да подкрепи младите хора, които смята за един от приоритетите си, като народен представител.

Списъкът на всички отличници от общината той е публикувал на страницата си в социална мрежа, където отправя и покана, обяснявайки идеята си. Това е първа негова инициатива към отличниците. Сред съгражданите му от община Исперих и околията е популярна друга негова оферта, свързана с екскурзия до Народното събрание. Десетки вече са хората от района, които посетиха парламента на негови разноски, за да се запознаят с работата на депутатите.

Хюсмен се прочу и с подарения джип на активист на ДПС след изборите. Колата беше разиграна чрез жребий измежду работилите за кампанията на движението. То изключи Хюсмен, след като той не се отказа от преференциите и влезе в парламента, променяйки наредбата на листата на ДПС в Разград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони